هاست(میزبان) چیست؟
ارسال شده در
28 اردیبهشت 1393 | دستهبندی:
آموزش
اگر می خواهید وبسایت تان روی اینترنت قرار بگیرد و برای همه قابل رویت باشد به هاست یا میزبان نیاز دارید. سایت شما باید روی یک سرویس دهنده میزبان قرار گیرد.
حتی کامپیوتر شخصی هم میتواند به صورت یک سرویس دهنده باشد، اما اگر بازدیدکنندگان سایت بالا باشد بهتر است از این روش استفاده نکنید زیرا کامپیوتر سرور باید همیشه روشن باشد به این خاطر که به محض خاموش شدن کامپیوتر، دیگر کسی سایت شما را نمی بیند.
نصب و راه اندازی نرم افزارهای سرور برای یک فرد عادی پیچیده است و اصلاح اشکالات و خرابی های احتمالی سرور وقت و انرژی قابل توجهی می خواهد. توصیه ما این است که برای میزبانی سایت خود به سراغ شرکت های ارائه دهنده خدمات میزبانی بروید. این شرکتها دارای سرورهایی در داخل و خارج ایران هستند و در مکانهایی به نام دیتاسنتر از سرورها نگهداری میشود.
در دیتاسنتر به صورت ۲۴ سرورها روشن هستند، اینترنت قطعی ندارد و برای مواقع اضطراری تمهیداتی اندیشیده شده است و به سرعت یک تیم از متخصصان اینترنت برای نگهداری وب سایت تان تلاش خواهند کرد.
سرورها را به گونه های مختلف در اختیار مشتریان قرار میدهند. به عنوان مثال برای سایتهای نسبتاً معمولی از سروراشتراکی استفاده میشود. در این روش یک سرورمیزبان وب، فضای هارد خود را به فضاهای کوچک تر تقسیم کرده و آن را با هزینه کمتر در اختیار افراد مختلف قرار می دهد در این حالت چندین سایت از سرور میزبان به صورت مشترک استفاده می کنند.
برای سایت های مهم یا با حجم اطلاعات بالا، از سرورهای اختصاصی استفاده میشود. از نظر امنیت و پایداری این سرویس قابل مقایسه با سرورهای اشتراکی نیستند و برتری قابل توجهی دارند.
شاخص های تصمیم گیری جهت انتخاب یک سرویس دهنده خدمات میزبانی وب:
۱- امنیت ۲- کیفیت پشتیبانی سرورها ۳- پشتیبانی کاربران ۴- سرویسهای نرمافزاری ۵- پهنای باند ۶-مشخصات سختافزاری سرور میزبان ۷-کنترل پنل ۸-نوع سرور۹- محل فیزیکی دیتاسنتر ۱۰-هزینه
برچسب ها :
سرور , هاست , هاستینگ
نظرات شما